Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Hocam kısmetse ben 1 ay sonra 1.4 2014 model ibizama taktıracağım tüp. Var mı ankarada tanıdık biryer bende ankaradayım. İşçiliği güzel fiyatı uygun ? obd 2 mi taktıralım sizce yoksa brc felan mı''Cunku sordugum kisiler duz volkswagen motoru oldugunu ucuz tuplerin dahi sikinti cikaracagini soylediler.''
Bunu kim söylediyse hiçbirşey bilmiyor dostum. En ucuz tüp bile bu arabada arıza çıkarmıyor.
tanıdık var. Hemde Ankarada kime söylesen gösterilecek bir usta. Alacağın zaman irtibata geç ben hallederim. Obd2 taktır. Hem ucuz hemde kaliteli. Ustada bir numara.Hocam kısmetse ben 1 ay sonra 1.4 2014 model ibizama taktıracağım tüp. Var mı ankarada tanıdık biryer bende ankaradayım. İşçiliği güzel fiyatı uygun ? obd 2 mi taktıralım sizce yoksa brc felan mı
Tamam abi ne kadara halleder bizim işi senin aracılıgınla? Hangi usta birde tanıyor muyum diye merak ettim araştırma yapmıştım biraz ankaradatanıdık var. Hemde Ankarada kime söylesen gösterilecek bir usta. Alacağın zaman irtibata geç ben hallederim. Obd2 taktır. Hem ucuz hemde kaliteli. Ustada bir numara.