my_gisu
Kayıtlı Üye
replika ise düşünülebilir bbs ch bulamadın mı replika olarak? lastik olarak kumho da v desen alma yeter ku31 serisi kullandım ben pek sıkıntı yaşatmadı bana fiyatıda makul tabiki kumhoların lastik olarak şuan dunlop sportmaxxTT modeli kullanıyorum virajları ve yağmurlu havalarda başarılı buldum ama kumho kesinlikle daha ucuz ama eskisi gibi kalitesiz değil daha iyi eski serilerine göre.... tabiki bu lastiğin tarihi ile de alakalı ucuz buldum diye hemen atlamamak lazım lastik tarihi eski olmamalı üzerinde yazar....
Bu arada rs harika bi jant bayılıyorum o modele fiyat uygunsa alınır güzel durmayacağı araç tanımıyorum.... tek sıkıntı aracın alman tarzını bozuyo japon araçlarında çokça kullanıldığı için ama ben olsam gene de takarım güzel jant....
ewt kumhoyu söylüyor her jant lastikçi ama forumdaki arkadaşlar da aman kumho dahil uzak doğu lastiklerinden uzak dur diyorlar. kumho ku31 145 tl, ku25 var o daha ucuz. ne farkı var bilmiyorum gerçi. diğer seçeneklerim de (lassa impt. , toyo px4, toyo t1r, dunlop sport maxx) 180-200 tl arasında değişiyor. yani toplamda 160-200 tl daha fazla verebilirsem diğer lastikleri düşünüyorum. ama boşver ya hiçbir farkı olmaz gerek yok denebiliyorsa da hiç düşünmeden kumho diyeceğim. ayrıca konfor için bu seçeneklerden hangisi daha ön plandadır acaba bilginiz var mı?