whiteline-XL
Kayıtlı Üye
görkem ağzından bal damlıyor belliki en az benim kadar sen de piyasayı takip ediyorsun. dediğin çok doğru kardeşim. abuk subuk özellikleri arabalardan çıkarken maaliyeti aşşağıya çekmek için uğraşırlarken belki bilerek belki bilmeden ford ve citroene koz veriyorlar. bu segmentte bir araba almaya karar veren insanların ilk tercihi citroen granpicasso oluyor. bir diğer rakibi ise ford smax. bu çok saçma bence ama maalesef bizim ulke insanımız böyle. bir ara ben bile pişman oldum. keşke diye. ama auto sohwda kafamdaki butun araçları inceleme fırsatım oldu ve karşılastığım manzara tam bir fiyasko. c4 granpicassonun arka diz mesafesi rezalet çunku araç 7 kişilik ne arka koltukta 2 yetişkin oturabilir nede orta sırada oturabilir arabanın iç dizaynını tamamen öldurmuşler bir de yetmezmiş gibi o daracık alana koltuk arkalarına ikide masa eklemiş zurnalar. ford hadi neyse bir nevze olsada yırtıyor. geniş ve ferah iç alanı var ama bu seferde koltuk ve konsol konumlandırması hatalı. orta konsol senden çok yukarda ve akraba oluyorsun. renault grand scenic ten hiç bahsetmiyorum bile tambir uretim faciası. dışardan baktığında kocaman içte sıfır bir araba. bu segmentte gerçekten bir araç almak istiyorsan en iyisi ya ford galaxy, ya altea XL yada chrysler grand voyager 2.8 crd alacaksın. bu 3 araç bu segmentte gerçketen ideal aile arabaları.