Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Benim aracımdaki "SEAT TOLEDO" yazısındaki T'lerin hepsi düşmüş durumda, ne hikmetse Yapı marketlerinden baktım birkaç sefer ama almadım hiç...
Doğru söylüyon yaw, neden öyle dediysem Ama şu da dikkatimi çekiyor, sağda solda Toledo'lar görüyorum, onlarda da durum aynı. Hep T'ler düşüyor.Fatih abi hepsi derken ? zaten toplamı 2 tane değilmi yahu puhaha
Doğru söylüyon yaw, neden öyle dediysem Ama şu da dikkatimi çekiyor, sağda solda Toledo'lar görüyorum, onlarda da durum aynı. Hep T'ler düşüyor.
valla çok memnun olurum gözüme batıyo sürekli ))
baktım ben bi kaç aksesuarcıya vs. yok hiç birinde bulamadım internetten felan alabileceğimiz bi site varsa iyi olur bir de bu Asr antipattinaj sistemi sürekli çalışıyor mu opellerde bildiğim kadarıyla bir tuş vardı o tuşla aktif hale geliyodu toledolar da sürekli çalışıyo galiba öyle mi ?