Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

2004 Leon Topsport 1.8T 20V 180hp Proje süreci....

ben gösterge olarak aem aldım turbo bost ve egt çokta memnunum turbo timer de hks var

shadow da yurtdışında sevilen terci edilen ve iyi bir marka araştırdım ve bitanesi şuan elimde çok şık ve kaliteli aem tekel gibi olduğu için saçma sapan fiyatlara satılıyo satanlarda tok olunca :)

zaten sarı canavar resimden kendini belli ediyodu:).. demek hikayesi de buymuş.. kazasız belasız kullan dostum eline sağlık.. yalnız biraz titiziz sanki...

kardeşim biz rizeliyiz drag da rolling de affetmeyiz yaşımız 30 olmuş 5 yaşında çocuk var bu saatten sonra bazı sahaları gençlere bırakmak lazım istanbulda 100 kişi drag rolling le oğraşıyorsa 90 nı beni tanır :) facebook ta makasosman@hotmail.com diye gir videoları izle :) yanlış anlama bu lakabı 10 yıl önce takmışlardı :)
ne yani osman kardeş sen karadenizlisinde biz bizanslımıyız ? :D bende ayıptır sölemesi trabzonluyum :) madem öyle dıorsun eklıyeyım seni :) yaşım 27 4.5 yaşında bullmastif cinside bi oğlum var :))

kısıp açma peak göstergeleri ve ayar düğmeleri yanında şık kapalı pod u da var herşeyi içinden çıkıyor zaten... gösterge rengide bizim araçlarla çok güzel uyuşuyor...

http://www.youtube.com/watch?v=nbMx0DdQHCs&feature=related

ALPHA JAPAN
evet güzellermiş bendekilerde göstergelerime çok uydu hatta bağlantılarını yapılması gerektiği gibi yaptığım için gösterge ışıklarını kıstığımda onlarda kısılıyor

zaten sarı canavar resimden kendini belli ediyodu:).. demek hikayesi de buymuş.. kazasız belasız kullan dostum eline sağlık.. yalnız biraz titiziz sanki...

titizlik var evet fazlasıyla ve ben bu huyumdan kurtulamıyorum kafama acaba ne kdar gider diye düşündüğüm eski bi parça geldiğinde en fazla 1 hafta araç üstünde kalıyo hemen yeniliyorum kafamda rahat oluyo ancak cebim için aynı şeyi diyemiycem:)

bu tarz araçlara artık titizlik şart şunun şurasında kaçtane kaldı iyi bakmamız lazım onlara toplasan türkiyede 10 tane cupra r var 15 tane fr var

Geri
Üst Alt