skymz
Kayıtlı Üye
UN plakayı sık sık görüyorum daha dün gece gördüm hatta.eğer karşılaşırsam sorarım sizin için
Umarım kısa sürede karşılaşırsın Aybars ım...
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
UN plakayı sık sık görüyorum daha dün gece gördüm hatta.eğer karşılaşırsam sorarım sizin için
serkan abi biraz önce UN plakayla karşılaştım trafiği kapattık yolda..kesinlikle satmıcam dedi aracın sahibi
Erhan bu adamla konuştum bunu alıp canlandıracağım galiba,adamdan güncel foto istedim 3 gün oldu hala yollayacak bekliyorum..
bu arada linkteki araç hakkında bilgisi olan varmı problemsiz ise bunu da alabilirim;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-seat-toledo-seat-toledo-v5-30961999/detay/
serkan abi biraz önce UN plakayla karşılaştım trafiği kapattık yolda..kesinlikle satmıcam dedi aracın sahibi