mrtcntkn
Kayıtlı Üye
avrupa ve anadolu yakası dedin biz davetli değiliz anlaşıldı tamam
izmit anadoluya bağlı biliyodum..coğrafya çalışmam gerekicek yeni müfredat gelmiş sanırm
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
avrupa ve anadolu yakası dedin biz davetli değiliz anlaşıldı tamam
herkese selam ben erhan acarın yani 34 CMG 37 BABASIYIM ALLAH NASİP EDERSE ayın 7 sinde manisadayız yemin merasimine katılıcaz özellikle yekta beyden oğlum için bir süpriz hazırlamasını istiyorum 30 eylül cuma günü nereye dağıtım olacağı belli olacakmış eğer doğuya düşerse istanbula gelemicek ozamanda süprize gerek yok cuma günü bildiricem nreye dağıtım olduğunu saygılar herkese iyi akşamlar
herkese selam ben erhan acarın yani 34 CMG 37 BABASIYIM ALLAH NASİP EDERSE ayın 7 sinde manisadayız yemin merasimine katılıcaz özellikle yekta beyden oğlum için bir süpriz hazırlamasını istiyorum 30 eylül cuma günü nereye dağıtım olacağı belli olacakmış eğer doğuya düşerse istanbula gelemicek ozamanda süprize gerek yok cuma günü bildiricem nreye dağıtım olduğunu saygılar herkese iyi akşamlar