cuprali
Kayıtlı Üye
senin işler patlasın boşver Allahın günü bol daha çoook org yaparız inşallahsiz peşpeşe organizasyon yapmak için benim işlerin patlamasınımı beklediniz :kizgin:
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
senin işler patlasın boşver Allahın günü bol daha çoook org yaparız inşallahsiz peşpeşe organizasyon yapmak için benim işlerin patlamasınımı beklediniz :kizgin:
key:senin işler patlasın boşver Allahın günü bol daha çoook org yaparız inşallah
270 felan olması lazım saymayinca çabuk bitiyorŞafak Kaç Dursun Usta Ne kadar Kaldı?
Yeterki işlerin yoğun olsun yolunda olsun nasıl olsa scw de Yekta nın yeri ayrı aranıza yeni katılan biri olarak bunu fazlası ile hissettimsiz peşpeşe organizasyon yapmak için benim işlerin patlamasınımı beklediniz :kizgin:
benide yazın bari
270 felan olması lazım saymayinca çabuk bitiyor
Duyumlarına göre barış kampa girmiş atış talimleri yapıyormuş :muahaha:burda mermi sınırsın zaten karşı takım düşünsün artık