alcak olana hayırlı olsun,leon dısındada guzel arabaların oldugunu malum sıteden takıp ederek gorebılyoruz🙂
Alcak olana hayırlı olsun,leon dısındada guzel arabaların oldugunu malum sıteden takıp ederek gorebılyoruz🙂
aaaa bak test aracıysa ben bı dusunurum.... bız aracı alacagımız zaman ardarda cupra ve 1.4 tsı test ettık acıkcası pel ıı durumda degıllerdı...
aaaa bak test aracıysa ben bı dusunurum.... bız aracı alacagımız zaman ardarda cupra ve 1.4 tsı test ettık acıkcası pel ıı durumda degıllerdı... de arac komple check up yapılırsa anca ole ıcım rahat olur...
bende böyle biliyorum.
ayrıca tip falan denilmiş. bence çok iyi bir dış tasarıma sahip ve leondan çok daha kaliteli bir araç.
2 senedir satmaya çalışıyomuş adam arabayı..
başka bi RS sahibiyle konuştum bugün..
Alp inş alırsın kardeşim hayırlısıyla..
eeeee ?? dikkate alın derken?
bende böyle biliyorum.
ayrıca tip falan denilmiş. bence çok iyi bir dış tasarıma sahip ve leondan çok daha kaliteli bir araç.
alp buradaykende konuştuk. bende defalarca bakmıştım bu ilana. ve çok temiz bir araç olduğuna inancım yok. test aracı olduğu konusundaki duyduklarımdan sonra.
Alp ben senin arabayı kullanırken stres oldun kaşarlık da yapmıyodum..
orasını burasını sürtcem diye ne kasıyosun..alt tarafı araba bi yerde..
alıp da RS'in limitlerini kullanmayacaksan alma ama..
ya da al..
sen yokken bende durur olmaz mı.. 😀 😀 😀
aaaa bak test aracıysa ben bı dusunurum.... bız aracı alacagımız zaman ardarda cupra ve 1.4 tsı test ettık acıkcası pel ıı durumda degıllerdı... de arac komple check up yapılırsa anca ole ıcım rahat olur...