serkanreis
Kayıtlı Üye
bide hangisi daha performanslıdır?
peki yiğit cura jantlarımı?daha ağırdır yoksa bu oz jantlarımı?
Tabiki cupra jantlari..11kg civaridir onlar...OZ ise 8.4 kg sadece..en hafifi piyasadakilerin icinde..advan kadar olmasa da cok hafif..
kaan abi yani o.z. daha performanslı bi jant oluyor bişeydaha sorucam peki sağlamlık olarak hangisi daha iyidir .
Serkan bir kac yabanci forumda O.Z ile ilgili dayaniklilik ile ilgili sorunlar okudum ama genel manada sorunsuz..kimisi hafif olduklari icin ozellikle onden cekisli araclarda sorun olabiliyor diye yazmislar ama sanirim bunlar 300bg civari arabalar icin gecerli olabilir..OZ jantlari yillarca BMW F1de kullandi..(McLaren Enkei kullanir Ferrari ise BBS).. F1 tecrubesi olan bu marka bence muhtesem jantlar yapiyorlar...Paracigim olsa dusunmeden 0km bir ultraleggera alirim..ama iste jantta ikinci ele pek guvenemiyorum..Ama jant alinacaksa bence hafiflik yonunden Advan , OZ ve Enkei siralamasi gecerlidir..Arac icin en onemli sey lastik ve janttir..Lastikte de Continental Sport Contact3 diyorum🙂
teşekkür ederim abiciğim bende cupra jantları var bende düşünüyorum değiştirmeyi
valla abi şuann cupra jantlarıyla 215 yerine göre 220 gidiyor arabam aracım stock abi yazılımda düşünüyğrum sonrasında jant seçimi gibi geliyor fakat dediğin gibi cupra jantlarından ayrı güzelliği var bakalım hayırlısı artık