Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yiğit de impetuslanmış, hayırlı olsun paşa. Gürültü canavarından umarım benim gibi sende memnun kalırsın. e jantları da taktın, bi foto koyarsın artık 🙂
35'lik yaylarla beni pek rahatsız etmedi bütün günüm trafikte geçtiği için pek test edemedim her şeyiyle..yarın öbür gün %50 ihtimalle 5'liğe geçebilirim..ben yüksekliğinden ve aradaki boşluktan memnunum şuanda..
istek üzerine foto.. 🙂
Volkan'a verdiği emek ve zaman için teşekkür ederim tekrar..
çok resmi oldu sağol tolki.. 😀😀
ve bu arada yanaklara sürdüğün parlatan o şey çok tehlikeli eve gelirken E5'te az önce sert olmasa da hareketlerim 2 defa feci saçmaladı araba yanaklara binince yük resmen kaydı araba anlayacağın..çok tehlikeli bi ürün yani dikkat et sen de..sonrasında şeritte kalıcak şekilde sert hareketler yaptım bildiğin yılan gibi oynadı araba 3-5 defa.. 🙂
---------- Post added at 21:18 ---------- Previous post was at 21:01 ----------
bu arada teşekkür ederim Faruk abim..
çok sonra farkettim aramış olduğunu kusuruma bakma.. 🙂
Çok yakışmış muhteşem bir jant iyi günlerde kullan..Yavaş yavaş benim de aklım bunlara gitmeye başladı..2010un başlarında gunmetal rengini düşünebilirim..Bu arada resimde aracın durduğu zemin beni kabusum arabayla hayatta öyle yerlere girmem lastiğin yanaklarını çok kirletiyor..Yanaklar içinde carpex parlatıcı sprey kullan..çok memnun kalacaksın..Tekrar hayırlı olsun çok yakımış..Dark Knight'ın aracı sanki😉Bu arada 5cm düşünme bie ..bence hiç fark yok...lastikler ne marka bu arada?
Kaan abi rötuş, disk göbeklerinin ve disk kenarlarının boyanması için Erya'ya gittik sonrasında..foto da Erya'nın arkasına uzanan yol ben de nefret ederim.. 🙂
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya info@seatclubworld.com mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.