Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

18 İnç Jant Yardım

ben 18" replika kullanıyom. ETsi 45 fakat 3.5 yayla bazı sekmelerde sürtme yapıyo. fakat yakıtta ve konforda pek fark yok. yada yok denecek kadar az.

[URL=https://imageshack.com/i/cbp4j9j]

d9cu.jpg
[/URL]

ben 18" replika kullanıyom. ETsi 45 fakat 3.5 yayla bazı sekmelerde sürtme yapıyo. fakat yakıtta ve konforda pek fark yok. yada yok denecek kadar az.

[URL=https://imageshack.com/i/cbp4j9j]

d9cu.jpg
[/URL]

Bende bu jantlari cok begeniyorum ve almak icin birkac yer ile gorustum. Canli arac uzerinde gormem iyi oldu bendeki golf gti 18 leri satabilseydim cok iyi olacakti :)
segumuga.jpg

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bende bu jantlari cok begeniyorum ve almak icin birkac yer ile gorustum. Canli arac uzerinde gormem iyi oldu bendeki golf gti 18 leri satabilseydim cok iyi olacakti :)

vw kullanan kişiler ilgilenir aslında.

Bence Jant budur (üstteki siyah olan) ama fiyat olarak tanesi 649 ₺ buna birde 4 lastik alınca artık sen düşün :)
ymetaqu8.jpg

Mobil :)

Vw kulupleri cok acayip ozellikle bitaneai var konu acabilmek icin aylik odeme yapman gerekiyor ilginc geldi bana.

Vw kulupleri cok acayip ozellikle bitaneai var konu acabilmek icin aylik odeme yapman gerekiyor ilginc geldi bana.

nede olsa doğuş işte arabasını kullanan klüp üyelerine bile bulaşmış ticarete dönüşmüş

Parali uyelikler ticaret degildir resmi yani official siteler de boyle olabiliyor mesela bmw nin bir sitesine uyeyim yillik uyelik aliyor ama karsiliginda hediyeler serviste yedek parca ve aksesuarda indirim ve bmw sponsorlugunda dev organizasyonlar yapiliyor anliyacaginiz karsiligi var ama site islerinde para isin icine girince o siteyi yonetmek zorlasir gibime gelior

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Parali uyelikler ticaret degildir resmi yani official siteler de boyle olabiliyor mesela bmw nin bir sitesine uyeyim yillik uyelik aliyor ama karsiliginda hediyeler serviste yedek parca ve aksesuarda indirim ve bmw sponsorlugunda dev organizasyonlar yapiliyor anliyacaginiz karsiligi var ama site islerinde para isin icine girince o siteyi yonetmek zorlasir gibime gelior

ben bilmem kardeş üyemisin para verdinmi bu ticaret e girermi girmezmi bitti gitti sonrası yedek parçada indirim yapmış bilmem ne etmiş orasına kafam basmaz ben adamın arabasını kullanıcam bide giidecem siteye para verecem

Bende katiliyorum bu sekilde ticaret hic hos degil gibime geliyor. Sinir oldum bende.

ben bilmem kardeş üyemisin para verdinmi bu ticaret e girermi girmezmi bitti gitti sonrası yedek parçada indirim yapmış bilmem ne etmiş orasına kafam basmaz ben adamın arabasını kullanıcam bide giidecem siteye para verecem

Kardes istersen arabasini kullaniosun reklamini yapiosun diye marka sana para versin gel uye ol diye?

Geri
Üst Alt