Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yok abi yaa kaçacak araba bugun görücüye cıksa bir sn durmaz ben tamamen tesadüfen buldum garajda yatan araç,satma niyetleride yoktu uyuyan bir devi uyandırdım,bir haftadır dil döküyorum bakalım sonuç ne olacak,ama ben almazsam arabayada acırım valla seata şikayet ederim.derim cupraya zulum ediyolar cupra cupra oldugu güne nalet eder.Sen mümkünse biraz daha yatmasını sağla o arabanın öyle al.Ocak vergisini de ödesinler
vazgeçmekmİ cezmİ abİ bİr haftadir uyumuyom ben hem benim cupram senİn cuprandir abİ her zaman emİrİnde,Şaka bİ yana eĞer olumsuz sonuÇlanirsa burdan yazicam zaten.ben vazgeÇmemde onlar bİraz dengesİz.ben + bİrkaÇ bİn tl yede sesİmİ Çikarmiyorum muayene sİgorta pul v.s kabulum zaten.taylan kardeşim..allah hayrını göstersin,fakat vazgeçersen senin aracılığınla bende talibim