Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
teoman abı ıkı lafın belını kıramadık yaaaBizde çok sevdik teşekkür ler arkadaşlar mükemmel bir gündü
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben bukadar eglendigimi hatirlamiyorum..Gece alkol bulaydik belki yine hatirlayamazdim.Eskişehir'de Murat ve Samet sagolun varolun, hakkinizi helal edin ilgilendiniz, inşallah gene görüşürüz nasip olursa, sahane yolculuk oldu, havamiz değişti, dunya gozu ile Eskişehiri gormus oldum.
Daha uzun zaman geçirebilmek umuduyla.
Hepinize teşekkür ederim
Gunun suprizi dayiii dayiiiicimmm oldu ya mermerleri asındirip geldi dayım
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
serkan ayak ustu tokalastık kardesım ınsallah gene görusuruzz ayaklarına saglık gelmen yetr kardesımmmHakikaten süperdi fazla kalamadim ama bi daha süper olur
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dayıı dayıcımmm scw nın dayısıı yaaaaBen bukadar eglendigimi hatirlamiyorum..Gece alkol bulaydik belki yine hatirlayamazdim.
Eskişehir ateşin sönmesin..samet ve murat kardeslerimjze daha nice bol katilimli org. lar diliyorum.hakkinizi helal edin herzaman yaninizdayiz insallah.varol scw..ulu adam ya seckin can dadaş heyecan Allah razi olsun dostlar..
Burda Bitmez..
Abi ne demek tanıştığıma çok memnun oldum görüşürüz inşallah izmit tede beklerimserkan ayak ustu tokalastık kardesım ınsallah gene görusuruzz ayaklarına saglık gelmen yetr kardesımmm
[doublepost=1445264169,1445264124][/doublepost]
dayıı dayıcımmm scw nın dayısıı yaaaa
Evet bu sefer böyle oldu. Ama bir daha sefere dört lafın belini Kırarız.teoman abı ıkı lafın belını kıramadık yaaa