Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
18 lik vossen cv3 kullanıyorum.. 5 cm lik yay var, 225 40 18 lastik ölçüm.. Arkaya 3 kişi ve bagaj dolu geziyorum.. Ön taraftada araba zıplarken davlumbazdaki üst vidayı söküp attım ve artık sürtmüyor tavsiye ederim.. Bu arada aracım 2.0 tfsi fr yani daha ağır motor ve sert düşük süspansiyon
R 1 3 5
└┼┼┤ 2.0 TFSI POWER
2 4 6
Sende 5 lik var bende 3,5 luk bi arkadasin yorumlarini okudum oda sizin bahsettiginiz bidadan bahsetti artik surtmuyot dedi iste benim aile biraz agir )) gecen bindiler arkaya bir parmak girmedi benide o dusunduruyor zaten bu her zaman boyle olmaz tabi hep dolu gezmiyorum ama simdi yazda geldi oraya buraya derken isticekler oda dusunduruyor bakalim aorucam olmadi adamadan rica edip takmasini isticem gormek amacli
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
cok güzeller , photoshop'ta özene bezene yapılmış gibi duruyo
Merhaba 225 45 17 fr jantlarimi vossen ile takas dusunuyorum ancak 18 lik sikinti cikarttigi icin 17 lige yoneldim mecburen zaten normalden genis duruyor takas etmeden once gormem lazim bunun icin siz arkasalarimdan resim bekliyorum 17 vossen kullanan varsa bekliyorum
Tesekkurler
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi