Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Yanlışım olabilir abi babam yeni pasaport çıkarttı baktım baktım çip fln yok . Kimlik içinde çip çıkıcak diyorlardı.Hasan bey Pasaportlar zaten 2 yıldan beri çipli geçen sene ben yurtdışına çıkmak için çıkardım
Yanlışım olabilir abi babam yeni pasaport çıkarttı baktım baktım çip fln yok . Kimlik içinde çip çıkıcak diyorlardı.
Hasancım çip dediğimiz şey kredi kartlarındaki gibi büyük simkart gibi devre değil güzelim..fotoğrafın bulunduğu sayfa özel kodlamaların olduğu kağıdın iç yapısına gizli bilgilerin yüklü olduğu bir durum..Banknot paraların ışığa doğru tutulduğunda içerisinde gizli şifre ve doğrulama kodu gibi düşün
Abi o değilde plaka fln birseyler de yazıyor plakalara herhangi birşey işlenirse kötü olur yani hemen uygulanıcak bırşey deildir insallah 3 sene fln sürsün arabanın plakayı daha yeni yapıştırdım
sökecen hasan başka care yokk o kadar kagıt bant boşa gittiiAbi o değilde plaka fln birseyler de yazıyor plakalara herhangi birşey işlenirse kötü olur yani hemen uygulanıcak bırşey deildir insallah 3 sene fln sürsün arabanın plakayı daha yeni yapıştırdım
Ben bantamı yanayım tamponamısökecen hasan başka care yokk o kadar kagıt bant boşa gittii
her hatfa bu adam erciyeste napıyo die merak edip gelmezlerse iyii peşimden
ooo teknoliji gelene kadar sen ehliyeti alırsın evlenirsin de arabayı cuprayla coktan degişmiş olursunn hasanımmBen bantamı yanayım tamponamı