Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
benim msjım aslında arkadaşlara abi,adam bilinçli yada bilinçsiz olarak üste 1000tl isteyebilir bunda bişe yok bilmiyo de geç...Ya arkadaslar ne kadar ciddiye aldiniz adami biz birbirimizi biliriz ona gore konusuruz soyledigi hicbirsey.mantikli degil birakin kendi haline arkadasi...
Ben hiçbirşey anlamadım kim neyi takaslıyor şimdi? karman çorman olmuş ortalık.
Eğer arkadaşta agra+lastik var ve 16 ile takaslıyorsa bende varım üstüne de 250 tl veririm agralar için Herkez serbest diye birşeyler yazmış bu da benim serbestim
bu foruma girenlerin kalitesini çok net ifade eden mesajlar sergilediniz.
öncelikle "Adamı çok ciddiye aldınız" bu ne biçim bi uslüptur... terbiye sınırları içerinde yazılan her düşünceye değer verilmelidir. ancak görüyorumki forumunuzdaki kriterler yüksek fiyata(size göre) jant satmaya kalkanla dalga geçmek, ciddiye almamak yönünde.
sadece bir kişi jant ve lastikleri takassız 1200 tl ye satıyor diye sanki piyasası o fiyatmış gibi davranılmış. 1200 e satan normal oluyorda. takas ile 1000 tl istemek neden anormal anlamadım. bu jant ve lastiklere sadece 1200 tl veya daha aşağı fiyat mı istenmeli, bu mudur mantığınız? daha yüksek fiyat isteyen olamaz mı?
pahalı dersiniz olur biter. saçma saçma dalga geçmeler, hiç hoş değil.
sayın üye bizim kalitemiz belli! sana uymaz!sen en iyisi başka yerde sat jantlarınıbu foruma girenlerin kalitesini çok net ifade eden mesajlar sergilediniz.
öncelikle "Adamı çok ciddiye aldınız" bu ne biçim bi uslüptur... terbiye sınırları içerinde yazılan her düşünceye değer verilmelidir. ancak görüyorumki forumunuzdaki kriterler yüksek fiyata(size göre) jant satmaya kalkanla dalga geçmek, ciddiye almamak yönünde.
sadece bir kişi jant ve lastikleri takassız 1200 tl ye satıyor diye sanki piyasası o fiyatmış gibi davranılmış. 1200 e satan normal oluyorda. takas ile 1000 tl istemek neden anormal anlamadım. bu jant ve lastiklere sadece 1200 tl veya daha aşağı fiyat mı istenmeli, bu mudur mantığınız? daha yüksek fiyat isteyen olamaz mı?
pahalı dersiniz olur biter. saçma saçma dalga geçmeler, hiç hoş değil.