Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
filtreleride takamdan kontrol et takılırken başında dur.
sadece malzeme 95 lira yapıyor.
işçilikte alır. hiç almasa 20 30 onu alır. hazırlıklı git
anlıyorum kendi işini kendin yapmak kadar tatlı hiçbirşey yoktur lakin yapılacak işten anlamak el yatkınlığı,maharette çok önemli!!!bunlar yetersizse sanayinin yolunu tutmak kaçınılmaz olur..seni tbrk ederim kardeşimben yağı yağ filtresini hava filtresini mazot filtresini polen filtresini alıyorum bide 32 anahtar alıyorum tornavida zaten var dogru arkadasımın oto yıkamaya gidiyorum
kanala arabayı cekip tapayı açıp birer çay içiyoruz
ardından kompresörler yag cubugunun ordan havayı basınca içinde kalan tüm yağı akıtıyorum
yağ filtresini söküp yenisini takıp yağı doldurup diğer tüm filtreleri değiştiriyorum yağı ısıttıktan sonrada 300ml bor ekliyorum bide iç dış motor yıkadımmı hem cok keyifli birgün geçiriyorum hemde bakımını yapmış oluyorum
filtreler yağ , hava, polen bunlar standart benzinlidede aynı tanesi 10tldir 3ünü 25 e alırsın
motor yagınıda 10W/40 shell alıyorsan ben adanadan 50ye aldım geçende getze
benim hesapla senin işlem 75 tl ye biter.... hem güzel vakit geçirirsin hem bakımın derdinden kurtulursun
anlıyorum kendi işini kendin yapmak kadar tatlı hiçbirşey yoktur lakin yapılacak işten anlamak el yatkınlığı,maharette çok önemli!!!bunlar yetersizse sanayinin yolunu tutmak kaçınılmaz olur..seni tbrk ederim kardeşim