Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

13.09.2009 - Pazar S.C.W. İftar Organizasyonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen de çok üzülürsün abi..
o nedenle yağmasın.. :D :D :D

Yağmurda fotoğraflar bir başka güzel ve romantik olur Can niye öyle diyorsun :D

Yarın tum Scw dua etsın yagmur yagmaması ıcın bence yoksa foto flan yalan olur :D

memleket çöle dönmek üzere, Konya ovasında bir çok göl kurudu gitti:( bu söylediklerini Anadolu insanı duymasın:eek: yağmur berekettir yağsın.

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:28 ----------

eee, şimdi fotolar için arabaları yıkayacak mıyız yoksa kirli kirli mi olacaz?

ben yıkamayı düşünmüyorum çamur ayrı hava katar :D illaki şehir arabası havası katmaya gerek yok ;)

Sabah 6da Antalyaya gidiyorum göreve 2 gün:( gelemiyorum...

Oo kopmalar başladı daha bu geceden arkadaşlar ne oluyoruz.

memleket çöle dönmek üzere, Konya ovasında bir çok göl kurudu gitti:( bu söylediklerini Anadolu insanı duymasın:eek: yağmur berekettir yağsın.

---------- Post added at 20:30 ---------- Previous post was at 20:28 ----------

eee, şimdi fotolar için arabaları yıkayacak mıyız yoksa kirli kirli mi olacaz?

İstanbul ıcın dedıgımı bılyosun abı sende bızı dusuncesız yaptın 2 dk da:) B kac gundur bereketınden zaten cok guzel faydalandı istanbulluda:)
Arabaların yıkanması konusunda herkesınkı temız olsa bence cok ıyı olur,sonucta sıte ıcın cekıcez ve camurlu olanlar hos durmaz:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt