Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

13.09.2009 - Pazar S.C.W. İftar Organizasyonu...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
avrupa yakası buluşma noktamız merter migros otoparkı olucak.saat 16:00 da hareket edicez.anadolu yakası buluşma noktamız Erya otomotiv olucak.saat 16:30 hareket edilicektir....

değerli dostalım...buluşma saatlerini biraz daha geriye aldık,beykoz atış poligonunda fotoğraf çekimiz olucaktır.yukarda yazılan saat'ler hareket saatleridir.

Ben hiç çıkamayacağım sanırım Erya dan :) pazar günüde erya da olacağıma göre :D

abi zaten orası senin evin ben sadece misafir olarak gelcem :)

avrupa yakası buluşma noktamız merter migros otoparkı olucak.saat 16:00 da hareket edicez.anadolu yakası buluşma noktamız Erya otomotiv olucak.saat 16:30 hareket edilicektir....

değerli dostalım...buluşma saatlerini biraz daha geriye aldık,beykoz atış poligonunda fotoğraf çekimiz olucaktır.yukarda yazılan saat'ler hareket saatleridir.

unutma unuturma:)

Arkadaşlar imkanı olanlar kamera getirsin çekimde yapalım. Elbette herkesten fotoğraf performansı da bekliyorum :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt