Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

13.09.2009 iftar organizasyonu sohbetleri

yıııırummmmmm cok guzel ısler cıkarmısın ortaya ellerıne gozlerıne saglık ... cok zevklı gunun cok guzel karelerı olusmus vallahı allah nazarlardan korusun bızlerı.
ozellıklede senle camcar olmak baya zevklı yııııruummmmm:D bu arada kopmalar vs olmasa otobandada fotomuz olucaktı telsız evde falan unutulmasada yapıcaktık cok guzel seyler ınsallah 2. bulusmamızda daha guzel seylerımızde olucak:D

yıııırummmmmm cok guzel ısler cıkarmısın ortaya ellerıne gozlerıne saglık ... cok zevklı gunun cok guzel karelerı olusmus vallahı allah nazarlardan korusun bızlerı.
ozellıklede senle camcar olmak baya zevklı yııııruummmmm:D bu arada kopmalar vs olmasa otobandada fotomuz olucaktı telsız evde falan unutulmasada yapıcaktık cok guzel seyler ınsallah 2. bulusmamızda daha guzel seylerımızde olucak:D

zaten o telsizi nasıl unutursun anlamıyorum :)

Saolasın yawru yorumların ıcın,daha cok foto cekıcez senle,yalnız kemer sıstemını bdahakıne yola cıkmadan once yapmak lazım yoksa en sonunda camdan fırlıcam :D

bence bır tesekkur u hak ettık beyfendı sonucta senın fotoların cekıldı kral bır sekılde otobanda.

bişey mi dedik olum :) çok güsel olmuş valla resimler... asıl sen teşekkür et seni konvoya yetiştirdm :p

---------- Post added at 14:59 ---------- Previous post was at 14:54 ----------

Saolasın yawru yorumların ıcın,daha cok foto cekıcez senle,yalnız kemer sıstemını bdahakıne yola cıkmadan once yapmak lazım yoksa en sonunda camdan fırlıcam :D

kardeşim ellerine sağlık süpersin valla...senin gibi resim çekini görmedim...duvarla çop konteynırları falan :) valla arabama sayende aşık oldum :D

can eline sağlık doğuşun araba da süper çıkmış ben bulamadım benimkini öyle önden tek çekim :) böyle resimlere imreniyo insan.... ömercan senin arabanında jantlara bittim abicim oz da en sevdiğim model maşallah....

Çok güzel fotolar valla, eline sağlık.

Saolun beyler,kavacık sapagına kadar bız suruden kopmuıs b sekılde dogus volkan ıle beraber gelyoduk,dogusunkılerı de o sırada cekebıldım,herkesınkını cekmek ısterdım ama ılk camcar deneyımı oldu omercanla ıkımızede b dahakıne plan prgramlı hareket edıcez ınsallah:)

Geri
Üst Alt