Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yarın sibel e doğum günü partisi düzenleyin erya da
melihcim acilen sansürleme yapman gerekiyo bence hepside eklenmezki ama yawrucum 2. si araba kullanırken fotoraf çekmen hiç hoş değil cık cık cık.
kardeşim iyki geldin bugün, süper fotolar eline sağlık eksikler de var sansür yetmedi sanırım..
Eyvalla özgür biz de seni seviyoruzbayagı eglendınız bellı
sevıyorum sızı
allah muhabbetınızı bozmasın
hacı valla birden kafama dank etti ya arabada makina oldugu bi siz varken resim çekemediğime bir de makina kfc'ye getirmeyi unuttuguma üzüldüm.vaaay melih eyvallah gitmemizi beklemişsin...
hocam nikon d5000. Henüz pek iyii bilmesem de kullanmayı zamanla daha güzellerini çekicem inşallahBilseydim gelirdim bende fotolar güzel, hangi makineyi kullanıyosunuz ?
eskişehir yapıcam nisan ayında zamanları uyuşturursak bi görüşelim çekerim fotonu :dmelıh benımde resımımı cek ya
face meselesini unutma yavru etiketi de..
tamamdır ayıpsın, sanatımdan sizleri mahrum bırakmak istememtakılıyorum kardesım başka zamanda bızı çekersin olmazmı =)
amin =)Allah muhabbetinizi arttırsın...
kardeşim valla agustostan beri yıkanmıyo yanlış hatırlamıyosam :dMelih abi yakıstıramadım sana ne o arabanı hali
Muhabbetı gzl b gun olmus anlasılan,afferım melıh yakın zamanda gelısme olmus gecen haftaya gore foto cekımınde