Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
100 liraya her türlü 400 yapıyorum
1.4 benzin mi dizel mi?
yok knka ordaki ortalamaya bakma bnde 400 450 arası yapıyorum 100 tl ye o 11 lt göstermesi senn dur kalklı trafikdedir onuda ortalama hıza göre hesaplıyo klimayı kapat zaten 11 i göremezsinben 100 liraya 400-450 arası yapıorm o da çok efendi kullanırsam.. 1,6 tdi ama bnm arabam çok yakıyo başka bi arkadaşmla yanyana getrdik arabaları teste çıktık bn ortalamada 5,5 lt leri göremezken adam şehir içinde o kdr yakıo.. eryaya götürdüm teste çıktılar yok bişi dediler... ama 8 lt göstermesi bilgisayarda hele hele klima açıkken 11 lt leri göstermesi bana çok saçma gelio ve hiç hoşuma gitmio
:d:d:d:d100 tl sehır ıcı max 300 km bende
yok knka ordaki ortalamaya bakma bnde 400 450 arası yapıyorum 100 tl ye o 11 lt göstermesi senn dur kalklı trafikdedir onuda ortalama hıza göre hesaplıyo klimayı kapat zaten 11 i göremezsin
100 TL sehır ıcı max 300 km bende
senin ki psikolojik Benzine zam geldikçe senin 1 depoda gittiğin mesafede kısalıyo zaten
bakalım benmde bakım geldi güncellemesi olcak 700 le 800 arası değişiyodu şeğir içi yazı aylarında kışın 650 lere düşüyokanka biara 1 depoyla 700 750yi zor gördüm şmdi biraz daha ii gibi güncelleme yaptılar