Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Konu ile alakasi yok ama ÇÖLLÜ Marmara adası bölge olarak balikesiremi bursayami bağlı bilgin varmi?? @Çöllü
herkesin ayağına sağlık abi devamı gelir inşallah
Valla dükkanda ağırlayamadım sizi kusuruma bakmayın Selçuğum,ama en kısa zamanda şu mini buluşmamızı yapalım muhabbetimize kaldığımız yerden devam edelim..
Estafirullah Gardaşım.. Soruna gelecek olursak Marmara Adası Balıkesir iline bağlı bir ilçedir ve Balıkesir ilinin Toprağıdır.. Bursayla uzaktan yakından Alakası yok hayırmıdır?
Hayir gardas şerle isimiz yok cok sukur..Firmamızın birine SSK sube açılışı yapmamız gerekebilir..Marmara Adası'nda SGK olmadıgı için bağlı olduğu ilin ilgili birimine gelmek durumundayiz..bir kaç güne netleşecek su durumda bir Balıkesir yapabilirim
İnşallah gelmeden hallolmaz da 10 nundaki 10 kolikler buluşmasına senide katarız aramıza, Balıkesir spor Formasını Giydirip, Fahri Balıkesirli ünvanını da yapıştırdık mı benim önümde durulmaz artık, istanbulda da yürürüm ben key:
Hayir gardas şerle isimiz yok cok sukur..Firmamızın birine SSK sube açılışı yapmamız gerekebilir..Marmara Adası'nda SGK olmadıgı için bağlı olduğu ilin ilgili birimine gelmek durumundayiz..bir kaç güne netleşecek su durumda bir Balıkesir yapabilirim yada erdek yakın belkide erkektedir..Neyse bir kaç güne netlestiririm gelme durumuna göre haberleşiriz gardasim...