effect1903
Kayıtlı Üye
Olay Çok Basit Aslında Ve Herşey Ortadakey: Bu Kadar Taklaya Rağmen Hiçbir Darbe Sensörü Devreye Gİrmediyse Bu Araç Sahibinin Değil! Sensörlerin Yanlış Yerlerde Olduğunu Ve Az Olduğunu Gösterir Bu Her Marka Araca Emsal Teşkil Edebilir Ancak Yapılan Açıklama Kesinlikle Yüreklere Su Serpecek Bi Açıklama Değil Resmen Ve Sadece Markayı Korumaya Yönelik Bir Savunucu Yazıdan İbarettir... O yazıdada diyorki kemerin takılı olması değil hiçbir sensörde patlama görülmemiş yani airbag sensörlerinin hiçbirine denk gelmemiştir buda demek oluyorki sensörler yanlış yerde ve bu gerçeği değiştirmez buda benim fikrim....key:
Güzel ama benim yorumum sensörler ve hava yastıklarının açılmaması ile ilgili değildi ki benim demek istediğim hava yastığının açılmamasından yola çıkarak yapılan teneke yakıştırması idi hepsi bu.. Sensör yanlış yerdedir açılmamasının birçok etkeni vardır vs.. Otomobil üreticileri halen bu konu üzerinde çalışıyor yanılmıyorsam çünkü bu sadece hyundai otomobillerinde olan bir sorun değil çoğu araçta olabilecek, olabilen birsorun.. Bence bu kazadan sonra aracın tavanının olduğu gibi kalması aracın şasesinin o kadar da teneke gibi olmadığını gösteriyor..