Safa hayirli satislar da cok yuksek kalmayacak mi arac? eibach dene istersen konfor degismiyor pro kit ile..
abi cupralar ıcın eıbach bulamk samanlıkta ıgne aramak gıbı
Bilmiyorum hiç araştırmadım olurmu olmazmı. Tşkler 🙂HAyırlı satıslar bı eskı kasaya olurmu bunlar acabA?
Sağol savaşım....Safa hayırlı satışlar ...
Evet araç leylek olucak yine. Aslında memnundum fakat yazlık eve taşınacagımızdan oranın girişi cok dik sürtmeden giriyorum ama çook ugrastırıyor o bakımdan rahat olmak için satıyorum şimdi pedere diyememki suraya asfalt atıp düzleştirelim diye walla yakar beni 😀Safa hayirli satislar da cok yuksek kalmayacak mi arac? eibach dene istersen konfor degismiyor pro kit ile..
Tşkler 🙂hayırlı satıslar 🙂
Walla Coil dusunuorum bakalım arastırmadayım. Blistein B8 takanlar war arastırmadayım...hayırlı satışlar sefa..
artık motora gireceğine anladığım kadarı ile ya -5 takacaksın..yada coil..
Sağol abicim 🙂Hayırlı Satışlar............😱key:
Sanırsam yay olarak sadece H&R war suan bnm araca...abi cupralar ıcın eıbach bulamk samanlıkta ıgne aramak gıbı
Boyle dewam etcektim ama dediğim gibi yazlık evin garaja girmesinde problem yasıorum.en çok sen çektin bu işten zaten 🙂
😀
hayırlı satışlar safa.çok güzel düşmüş araban ama konfor istiyorsan tabiki çıkartmakta fayda var.ben olsam devam ederdim böyle 🙂 zaten spor araç dediğin sert olmalı
Ben nediorum sen nediosun be olm 😀sitenin ismi güzelmiş 😀😀
panpaaaa ne olum 😀
tmm kötü bişe deilmiş google amca saolsun 😀 😀 😀