Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Depo samandirasinda ya da gostergede bir dengesizlik var sanirim...yarim depodayken 450km yapmis oluyorum...kalan yarim depo ile dha 200 ile 220 km arasi yapiyorum ve isik yaniyor..
1.6 8v Stylance ımla 35 Lt LPG yle 350 km yol yaparım.. 😉
Türk Lirası Olarak Tutarı Biraz Değişio tabi, Karsta Öğretmenim Burda Lpgnin litresi 2.400 burda depom 80 - 85 e doluo, kırkıkkalede hala 2000 liranın altında satan yerler varmış arkadaş ordan doldurdu ankaradan gelirken 70 TL bile tutmamış..
en güncel ptesi edirneye giderken doldurdum izmitten çıktım otobanda 120/130 km/h istanbulda trafik çok yoğun değildi. dönüştede gemliğe geçtim gece toplam da 890 yaptım kassaydım 1000'i geçerdi diye düşünüyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya info@seatclubworld.com mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.