abi işte bahsettiğin araç bu olmasın 🙂emre antalyadan ankaraya satılan sarı ibizada mı fr değildi?? kocaelideki 1.8t fr donanımlı olmayabilir ama sarı ibizada iddalıyım çünkü o aracı biz alıcaktık 😀
kendisi küçük gideri büyük abi😀hayrılı satışlar bu da cupranın lüçük kardeşi 🙂
teşekkür ederim mehmet abihayırlı satışlar emre.
yunus da diyoki rızanın jantlarıyla frenlerini takas edelim 😀emre; yunus takas kabul ediyorsa benimkiyle kafa kafaya halledelim 🙂
emre sızınkısı makyajlı fr otekılerı fr degıl dıye bsy soz konusu degıl yanı 🙂 2007 de cuprası da fr ı da makyajlandı bu kasanın,keza senın cupra tdı ıle de bızım cupra tdı arasında farklılıklar vardı,kırmızı 1.8t fr ıle sızın fr arasındakı durumda bundan ıbaret.mesela 1.9 tdı 130 lukların alayı turkıyede sport olarak gecıyor fr degıller.kı soyle soylım bundan 3-4 sene oncesınde kırmızı 1.8t Fr da gormustum evımın onunde hatta bom bom baktım acaba 1.4 tek kapılardan mı dıye araba bıldıgın Fr dı 🙂 sızın araba dogusta satılıga cıkana kadar cogu kısının bu arabadan bıle haberı yoktu Tr de mk4 1.8t ıbıza yok dıyoduk durmadan 🙂Senın gordugun fr'ların birincisi hiç birisi gerçek fr deil sözgelimi söyleniyo(sahipleri sadece aynı motor diye yapıyo sanırım) ikinciside hadi görmüş olsan bile kesinlikle 1.8t fr deil bununda üstünü çizerek söylüyorum 🙂 söylediklerim yanlış anlaşılmasın ama bu araçtan 2003 kırmızı 1.8t dışında ki oda fr donanımlı deil başka 1 tane yoktur ...