Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bujilere bakım yaptırsam veya gerekirse değiştirsem bilgisayarda tekrar adaptasyon yaptırmak filan gerekir mi?
Arkadaşlar bu bosch un ürettiği çift platinli bujilerden kullananız var mı acaba gerçeten işe yarıyor mu lpg ve cng li araçlar için üretilmiş...
benim epey bir süredir aklımda bu konu ama tam bir bilgiye sahip olamadım yorumlarda iyi diyen de var arabada titremeye ve benzinde çekiş problemi yaşatmaya başladığı konusunda yorumlar da var ben de güvenip takamadım duruma göre bende komple yenileyeceğim mantıklı geliyor çünkü
Keşke benimki düşse 30 krş a göbek atarım dostum 107 tl ye 155 km yol anca gidiyor 1.8 20 v Toledo neyden olduğunu normal mi değil mi bilmiyorumMerhaba arkadaşlar. Geçenlerde hararet muşuru arızası yaşamıştım. Onu yaptırdım ve tüpe ayar attırdım bir iki sefer . Yakıt tüketimini şehir içinde 30kr. dan aşağı düşüremedim. Yardımlarınız için teşekkürler.