Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.6 tdı için blow off

ya cuflamayın arkadaşlar sessiz sessiz dahaiyi apaçi olmaktan :D ismail hele sen :D egzos yaptırmadınmı knk okadar ses verio 10 numara oldu daha ne istiosun

Mehmet abi, bizim TSI'larda durum ne peki? Turbo lag yapıyor diyorlar bende HKS Sequintial Black Edition alıcaktımda turbo lag ve performans kaybını duyduktan sonra vazgeçtim :)

arabada zaten bi dumpvalve var bu işi yapan.. onu off etmeden HKS takılırsa haliyle çok fazla basınc kaybı olur ve gecikme yasanır..

bende corsa varken mehmet usta takalım sorun cıkmaz ses o biçim olur yer gök inler dedi sabah 9.30 gibi randevulaştık adres verdi gittim zeytinburnundan karşıya mehmet usta yok ara ara telefonlara bakmıyo 1saat bekledim artık gidecektimki geldi baska biryeri tarif etti ortagı takacakmış blowu neyse gittim hasan ustayada (ortagı)sordum dedim sorun cıkarmı yok biz corsalara cok taktık sorun yok neyse kısa kesim hks blowu taktı arabanın içine etti blow devreye girince sankı arkadan biri arabayı cekiyordu kapatınca düzeliyordu habire arıza lambaları yanıyordu bende söktüm sattım sonra kısaca anlattım siz anlayın işte

ortağım değil sadece o an için sana cozum uretilebilecek tek adres di.. birdaha iş yaptırlmadı zaten hasana..

250tl ye blow monte ediyorlar anlamıyorum.. tornasına elektrik düzeneğine kontrol ünitesine nası yetiriyorlar o parayı ilginc..

Adaşım peki bu blow offun dizellerde bir faydası varmı

sesten baska b olayı yok cunku zaten orjınalınde arabanın DV flan da yok

bir ara nette elektrikli blow satılıyordu. gaza basınca hoparlörden blow sesi yapıyor. onu takmak lazım. hem lag falanda olmaz :D

gecen taksının bırınde duydum,bu kadar ıgrenc bsy olamaz:)ya b subaru evo flan gorunce o sesı duymak ıstıyorum yalan yok ama Vag grubu olunca o kırbac gıbı DV sesı daha cok hosuma gıdıyor:)

Bu ses devamlı değil ama yeri geldiğinde benim bile vazgeçilmezim.. ozellikle biraz blow modifikasyonu ile TIAL sesine de benzedimi.. o hava bosaltma sesi gercekten makinaya bakanlar için ilk intibayı degistiriyor..

ya bende çok istiyorum ama erzurumda kimseye güvenemiyorum bi turbo basınç saatini 2 güne anca yapabildik zaten yoksa erzurumda satan var monza marka ama usta yok :(

Geri
Üst Alt