mec
Kayıtlı Üye
teşekkürlerBence değerler çok güzel birde dsg olmasına rağmen iyi surusler dilerim
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
teşekkürlerBence değerler çok güzel birde dsg olmasına rağmen iyi surusler dilerim
teşekkürler
dün izmitten kayseriye geldim.2012 tdi dsg aracımla.yakıtı çıkmadan önce çeğrek deponun üzerine po dan fulledim.650 km yol yaptım kayseriye.otobanın yarısı 150 km hızla geldim.geri kalanı hep 120 km hızla.deponun üzerine 180 liralık yakıt aldı.şuan tekrardan çeğrek depo yakıt gösteriyor.bagaj ağzına kadar dolu,yetişkin 4 kişi var içinde.arka taraf resmen yapışık halde.
yani 180.000/650=276,92 yakmış oluyo.bence gayet güzel.
maşallah diyelim lütfen
ne yalan soyliyim hızımı 85 sabitlediğimde 200 km yol yaptım 3.8 ortalama oldu 200 km de
maaşallah hangi yolda idi bu. benim için imkansız bi rakam bu .. en düsük 5 olur tahminim..ne yalan soyliyim hızımı 85 sabitlediğimde 200 km yol yaptım 3.8 ortalama oldu 200 km de