Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
makyajsız kasada 8 airbag var arkadaslar boşa laf kalabalığı yapmayın..opsiyonel 2 tane daha alabiliyorsun ama onu biliyorum
Emre matematik:
Sürücü+yolcu+Sürücü yan+yolcu yan+sürücü diz+yolcu diz+Sağ perde+sol perde= 8
makyajsız kasada 8 airbag var arkadaslar boşa laf kalabalığı yapmayın..opsiyonel 2 tane daha alabiliyorsun ama onu biliyorum
ya varya kalkıp ankaraya gider kataloğu bulurm kanka
mk v golfte de listede 6 idi ama içinden sayınca 10 olyor ben ondna bahsediyroum. içeriden saydığınza değil katalogdakine bakarsanız 6 oluyor. opsiyonla alınca 8 oluyor.
---------- Post added at 19:18 ---------- Previous post was at 19:17 ----------
yukarıyı okurmusun canım
Aynen öyle.
Stylance da 8
Referance da 6
Style (makyajlıda) 6
---------- Post added at 19:21 ---------- Previous post was at 19:18 ----------
Yukarıyla alakası yok. Aldığım zamanda Stylance internet katoloğunda 8 diyordu. Style da çıkarmışlar
lan yeme beni yok öle bir şey. gelir sayarım ha benimki ile seninkini pancarcı seni
Ben pancarcıysam sende fındıkçısın. turbolu fındık motorlu seni..
yaw emre vururum seni olm... Illa bi leonu pert ettirip saydırtıcaksın bana kaç airbag varmış.. Seninkinde 6 tane var sylance de 8 tane...bi kaynak bul bana o zaman madem iddaa ediyorsun..
yaw emre vururum seni olm... illa bi leonu pert ettirip saydırtıcaksın bana kaç airbag varmış.. seninkinde 6 tane var sylance de 8 tane...bi kaynak bul bana o zaman madem iddaa ediyorsun..