kurtbil
Kayıtlı Üye
İlk tsi furyasında jettalarda iki tip motor vardı diye hatırlıyorum 1.4 tsi bi 150 lik bi 180 lik
140 ıle 170 den bahsedıyosun heralde SC lı versıyon
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
İlk tsi furyasında jettalarda iki tip motor vardı diye hatırlıyorum 1.4 tsi bi 150 lik bi 180 lik
140 ıle 170 den bahsedıyosun heralde SC lı versıyon
Modifiye firmalarının işine gelmiyor 1.4 tsi , geliştirmeleri sürekli yüksek hacimli motorlar üzerinden yapıyorlar. 1.8 - 2.0 - 2.5 tir. türlü türlü parçaları var, Her sunuyorlar müşteriye
benzin derdi yok , niye uğraşsınlarki 1.4 tsi'la türkiye dışında avrupada yüzde kaçlık bir pazarı varki 1.4 lerin ?
Ama nothing impossible'dan yola çıkarsak , 1.4'le temiz oynanırsa , direk project car modunda olur yani ,
Vaktim ve ayıracak bütçem olursa araştırırım herkesin kapısını çalarım. En kötü aşırı sıkıştırmadan gideriz , motoru toprağa gömeriz olur biter
Evet 10 hp fazla olmuş
Bizde de vardı bi vakit. Hatta uyuz oluyodum arabaya... Geçişler esnasında saçma sapan vuruntular , kesilmeler falan yapıyodu... bi 3500 de kesiyodu bi 5000 de , kafasına göre
Şikayetler artınca turboya döndüler . o günden sonra göremedim ben jettada sc falan
Bizim motorların Twin Charger'lardan tek farkı Supercharger'mı bilen varmı ? Eğer öyleyse hiç kasmadan direk charger işini araştıralım 180hp , boşuna kasıyoruz yazılım vs. diyE ?
180 lık jetta hangısı cenk motor olarak
Nasıl bir kati karardır bu...herkes bu arabaları mod.etmek için mı alıyor..mod fanatikleri begenmesede bu motorlar otomotiv sektöründe devrim niteligindedir..ayrıca 1.8t motorlar ilk çıktığı yıllarda bu kadar geniş mod yelpazesine sahipmiydi hatirliyaniniz var mı?ayrıca biraz gezegenimizede duyarlı olmak zorundayız..düşük hacim ve düşük emisyon key: