babaerkan
Kayıtlı Üye
Bence yazdığın ilk cümleyi bir daha oku Selçuk..belki fark ordadirAhmet öyle deme kardeşim, eksik yada yanlış söylediğim bişey varsa düzelt lütfen merak etme alınıp kırılmam
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Bence yazdığın ilk cümleyi bir daha oku Selçuk..belki fark ordadirAhmet öyle deme kardeşim, eksik yada yanlış söylediğim bişey varsa düzelt lütfen merak etme alınıp kırılmam
Bence yazdığın ilk cümleyi bir daha oku Selçuk..belki fark ordadir
Abi böyle tamam mı?Arabanın her devrinde aynı Tork ve beygir gücü bulunmaz yani maximum ve minimum tork ve Beygir gücü devirleri vardır TSı motorların maximum tork devirleri çok düşüktür 1500 gibi ama Araç sadece torkla gitmez. Maximum beygir devrinede ulaşmak gerekir maximum hız için.. Zaten tork-beygir konvertasyonu olmaksızın Maximum güç ve maximum hızada ulaşılamaz bununda ana çarpanı krank turudur, yani devirdir, araç devir ister ve bu devri 6. vitesin overdrive'ı konumundaki 5. viteste bulur busebeple 1.4 TSI motorlarda max hız mütemadiyen 5. viteste görülür ha altıda görülemezmi evet görülür ama şöyle 15 - 20 kmlikbi yokuş aşağı yol bulmak gerekir önce
aynı yolda 16 larla gördüğün hızla tüm şartlar aynıyken 18 le kaç görüyorsun?1.2 tsi
1.vites son 62 (sanırım)
2.vites son 94-95
3.vites son 145
4.vites son 187
5.vites son 222'ye kadar gittim daha gidemedim.
Ne kadar yokuş aşşağı olursa olsun 1.2 tsi'ların rüzgara direnme kuvveti 230'a hatta 225'e ulaşmaya yetmez. Hele ben 18 jantlarla artık 205'i görünce seviniyorum. Coiloverlardan sonra yazılım atıcam bakalım neler olcak
Cümleyi bittiği yere kadar yani noktaya kadar okursan bir tezatlik oluşuyor Can..max torku 1500 den 4700 e kadar sürekli veriyor..cumle dogru olmus her devırde aynı torku bg yı vermez demıs ıste ?
ben de bunu merak etmiştim