way canına ilginçmiş
emre bildiğin şimdiki kasa leon aynı motor sadece donanım farklı..toamponlar üstünde koltuklar değişik..makyaja kıyafet giydirmişler..
cuprayı kaldırmışlar..
anlayacağın allayıp pullamışlar semer altın eşek aynı eşek.....
not eşeği kötüleme amacı ile yazmadım..örnek olsun diye yazdım..
gelelim arkadaşın sorusuna..
1- düşündüğün fiyata aksesuarları ile satamazsın..satabilirsen hiç durma..o zaman piyasadaki çok şanslı kişlerden birisin..
arabana eklediğin extralar satarken hiç olur..satmaya başladığın gün anlarsın...alıcılar seni biraz teklifleri ile çıldırtınca parça parça sökmeye başlarsın..
2- arkadaşlardan biri yorum yorum yapmış senin araca 40 verecek olan senin gibi düşünen biri olur..o da gider fr alır sana bırakmaz fr ı..misalen..
forumların asıl amacı nedir bilgi paylaşmak burda çoğu insan araç alıp satmıştır..ve başına gelenleri paylaşmıştır..çogu da aracının aksesualarını söküp satmıştır..
örnek bir arkadaşımızın dolu dolu dolu olan arcının fiyatı 42 tl idi verebildiği fiyat 35 bin lira
araba benim ben vermem diyebilirsin..vermezsen de biri çıkana kadar beklemek zorunda kalırsın o arada FR a binemezsin..
FR aşkı içinde çoğaldıkça da bir an önce satma isteği çoğalır..
gene diyorum bazıları şanslıdır..ilanı koyar ertesi gün aracını satar..benim komşum gibi arabayı satmayı düşünüuorum dedi..
1 haftada sattı aracı..
kimin ne aradığına bağlı...
bazı alıcılar inatcıdır...aracı netten takip ederler fiyatının kırılmasını satıcının sabrının kırılmasını beklerler...
bende aracımı sattım senin gibi düşünüyordum..
22 binlira fiyatım vardı aksesuarları üstünde 19 bine gitti..çünkü beklemekten sıkılmıştım..almak istediğim araba gidiyordu hatta bir tanesini kaçırdım..
hoş senin acelen yok..galeride araç duruyor o yüzden avantajlısın..
umarım istediğin gibi olur..
unutma dost gerçekleri söyler