Lejyoner
Administrator
ben gittim indirim filan sıfır a3 ü 54 e aldım.astra ne ayak o paraya bi dk bakalım benim arkadaşım geçen sene 1.6 t cosmo insignia aldı.58 e aldı sıfır km.
a3 ten de iyidir astra şimdi.
bazıları öncü olur ötekiler onu takip eder;
undersized motoru ilk vag yaptı,herkes dedi 1.4 motor şöyle böyle.çıktı taş gibi konuşanların ağzını tıkadı.
sonra fiat tjet ,opel 1.4 t yaptı başkaları aklıma gelmiyor şu an.
opelin elektronik el freni de kesin bi yerden almadır ki öyle.bizim 2005 a6 mızda vardı.şu kadar büyütmeyin opeli.insignia ya bile yaptığımız en iyi otomobil diyerek kendi kendilerine cevaplarını veriyorlar zaten.koskoca opelin en iyi arabası insignia ise,gidip peugeot larla aşık atsın.seat spor araçlar üretiyor genç işi,ufak araçlar,seatın yok sedanı filan.seatta çok kalite değil ayrıca.onun ağırbaşlısı skoda diye düşünüyorum.
farklılık olsun diye opel alınabilir,markaya güveniliyorsa.leonda her yerde doldu artık.iyi kapıyor bazı markalar.tsi ın 10 sıkıştırma oranı ve ufak turbosuna göre,çıktıktan sonra tjet geldi benzer sıkıştırmada vs.çakmacılar
1.4 lt ufak hacim benzinli turbo araç vag grubundan alınır
2 litre dizel bmw alınır
olay budur
Şahin o kadar heyecanlı yazmışın ki yazının yarısından sonrasını hiç anlamadım,film kopmuş adeta orda