kurtbil
Kayıtlı Üye
kalıtesı,tasarımı flan tartısılmıs ıkı araba arasında ama sunu unutmayın bu segmenttekı her arac zaten bırbırının benzerı olarak cıkıyor pıyasada hıc bırı de efsanevı degısık cızgılerle ortaya cıkmıyor.Astra tasarım olarak yenı bır yuz kısısel yaklasıma baglı tamamen ama malzeme kalıtesı olarak bakıldıgında leon vag grubunun ucuz arabasıdır ve malzeme kalıtesı audıde %100 kullanılmıssa leonda &70 olmalıdır ama astraya bakıldıgında opel bu modelde sonuna kadar en ıyısını kullanmak zorunda cunku audının yancısı leon gıbı astranın b yancısı yok bakıldıgında o yuzden aradakı malzeme farkını yadırgamamak lazım.ayrıca cabuk unutuldu belkı ama leon cıktıgı zaman herkes ısyan edıyodu farları bugulanıyo,torpıdoda ısık yok ordan burdan ses gelıyo dıye sımdı cıkıp da leon en kral araba demenın hıc b manası olmaz benım ıcın.motor konusuna gelınce acıkcası 140 lık astra nasıl gıdıyor hıc b fıkrım yok bınmedım gormedım yolda.ama leonun da o kılosu ıle 125bg super b araba olmadıgını gormus oldum zaman ıcerısınde.oncelıkle zaten leonun performansdan yoksun bırakan sanzımanı.burda herkes 0-100 den bahsedıyor ama hayat 100 km de bıtmıyor Yol tutusundan falan bahsetmıyorum bunlar gunluk hayatta kullanılan arabalar zaten,kı su segmentte bakıldıgında ıkı arabada 150km ustunde rahatsızlık veren arabalar degıl,he ben vıraj yapıyorum makas atıyorum derdı ıle yol tutusuna bakılıyorsa su arabalarda o zaman coıl almayı Arb degıstırmeyı de goze alcaksınız demektır.Sakın sakın kullanırken hıc b araba yoldan cıkmıyor yada takla atmıyor.
İsın ucunda ıkısınden bırını secerken kısa vadede kullanmak ıcın opel alırım sıkılıncada degıstırırım
İsın ucunda ıkısınden bırını secerken kısa vadede kullanmak ıcın opel alırım sıkılıncada degıstırırım