resim için çok teşekkür ederim cok bilgilendirici oldu.
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Elinde olan varsa biriside etrafı izole edilmiş halinin resmini koyabilir mi? Tam bitmiş halde sonuç böyle olmalı şeklinde
bende filtre konusunu bay bi düşündükten sonra tsi motor için üretilmiş simota karbon filtre kiti aldım,ancak diğer tsiların turbosu üstte bizimkisi altta olduğu için dirseklerle borularla biraz oynamak gerekti ama bi şekilde oturtuk kesip biçip2bin 4 arası ses fena birde blowof takmaya gerek yok yani okadar diyim.
yalıtımı nasıl yapmayı dusunuyorsun?benım eskısındekı gıbı mı ?
mantık ömerinkisi gibi ama boru daha uzun olmadı fıltre en kosedekı bosluga bakmalı,etrafo tamamen ızlolasyon malzemelerı ıle motor sıcagından arındırılmalı.zor ıslemler degıl,zaten fıltre kutusu sokmek takmak bunlar cıtır modıfıyenın en temel derslerıdır
arkadaşlar bende k&n kutu içi filitre kulanıyorum kapak acık halde sesinden ve performansondan memnunum özellikle serin ve soğuk havalarda hic bir sorun cıkartmaz gecen doğusda servisdeydım vites topuzum u taktırmak ıcın gıtmıstım orda seat ustasına sordum hıc bi problem olmas dedi hatta sesine hasta oldu