Hoşgeldiniz

Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.

1.4 tsi 180hp down pipe

Bu arada SS ile komple kat iptalli egsoz yaptıgımızda onun yanıltıcıısı nasıl oluyor ışık yakmıyor yada onda yanıltıcı varmı? Sonucta OEM parçalar ve sök tak oluyor yanıltıcıyla falan ugrasılmıyor nasıl arıza ışıgı yakmıyor onu tam araştıramadım...?

hakan stage1 ıle 40-50 bg aldıgın savunmussa bence oncesı sonrası dynolu b ıddaya gırmıs olsun hıc bsy olmadan 50bg gayet ıddalı,arabayı gereksız sıkıstırmaktan baska bsy degıl

abi revonun sitesinde yazıyor benim aracım için stg1 35-55 HP arası güç veriyor 97 oktan benzinle. Ben 40-50 arası bişey olduğunu düşünüyorum daha dynoya girmedim filtremin gelmesini bekliyorum. Bence çok abartı bi güç değil olasılığı yüksek. hatta 1.4 cupralara gti lara verdiği güçlere bakılınca hiç abartı gelmiyor.

ben dedim işe yaramıyo diye bi sıkıntı mı var kardeş ?

Yazılım yapan bir arkadaşın başka bi forumda şöyle bi yorumu vardı turbo beslemeli araçlar için..

Yazılımsız filtre ve kat iptali (dp) fazla hava girişi ve çıkışı verse bile yazılımdan dolayı motor bunu algılamadığı için güç artışı olmaz hatta eksilme olabilir. diyodu. bende onun yalancısıym.

Abi yazılımsız kat iptali ve komple egsoz güç vermez olurmu sende Baksana SS in dyno cıktısına polo egsozla çıldırmış...
Belki o diyen kişi atmosferikler için demiştir...

50 Hp çok aşırı rakam bence okadar olmaz DYnoda belli olur birde egsoz sistemine yazık Hakan bişiler sök rahatlasın araban...

Koca Revo o siteye onu yazdıysa doğrudur.. SOnuçta Ahmet Mehmet Hasan değil bu bütün dünyaya ihracat yapan kocaman bi şirketten bahsediyoruz.

Koca Revo o siteye onu yazdıysa doğrudur.. SOnuçta Ahmet Mehmet Hasan değil bu bütün dünyaya ihracat yapan kocaman bi şirketten bahsediyoruz.

Türkiye Şartları + Pazarlama Stratejisi + Dyno yanılması + Senin pek bişi farketmedim fazla değişiklik sözünüde işin içine katarsak Bence olacagı 30 35 HP dir Max....

Abi yazılımsız kat iptali ve komple egsoz güç vermez olurmu sende Baksana SS in dyno cıktısına polo egsozla çıldırmış...
Belki o diyen kişi atmosferikler için demiştir...

komle farkeder tabi abi. Ben onu sadece dp veya kat iptali için demiştim. Ve bence kat iptali için söylenenler çok mantıklı, sonuçta bu aracın benzin pompası hava sensörü ıvırı zıvırı herşeyi elektronik.

35-45 hp arası revonun sıtesınde, hakan hp lerı boswer stock tt ıle denedımı

komle farkeder tabi abi. Ben onu sadece dp veya kat iptali için demiştim. Ve bence kat iptali için söylenenler çok mantıklı, sonuçta bu aracın benzin pompası hava sensörü ıvırı zıvırı herşeyi elektronik.

Sadece Kat iptalini bilemem Mesela E92 320Cd ye Kat iptali yaptık ve bunu stock hatta Jantları 18 olan bi aynı aracla kaldırdık 18 jantlı ve deposu dolu olan E92 dizel kat iptalsizi hafif hafif geciyordu aynı gittikleride oldu... Çok ilgincime gelmişti yalnız Kat iptalli olan E92 100 bin kmde diğeri 26 bin km deydi....

Türkiye Şartları + Pazarlama Stratejisi + Dyno yanılması + Senin pek bişi farketmedim fazla değişiklik sözünüde işin içine katarsak Bence olacagı 30 35 HP dir Max....

ulan 2 gün önce kendin diyodun abi kesin vermiştir diyosa doğrudur diye şimdi ne oldu din mi değiştirdin :) O bişey farketmedim lafını ben bozuk filtre kitiyle söylemiştim. Geçen marmara ereğlisine gittim geldim deneme fırsatım oldu. ibrede 270 i görünce baya bi farkettiğini anladım :D zaten 50 hp aldım demedim 40 50 hp arası bişey çıkıcak filtreyle öyle tahmin ediyorum.

ulan 2 gün önce kendin diyodun abi kesin vermiştir diyosa doğrudur diye şimdi ne oldu din mi değiştirdin :) O bişey farketmedim lafını ben bozuk filtre kitiyle söylemiştim. Geçen marmara ereğlisine gittim geldim deneme fırsatım oldu. ibrede 270 i görünce baya bi farkettiğini anladım :D zaten 50 hp aldım demedim 40 50 hp arası bişey çıkıcak filtreyle öyle tahmin ediyorum.

Bide museviliği denicem Kanka :D

Geri
Üst Alt