SİMON
Kayıtlı Üye
Veriyim sanada ss ben milltek e dikdim gozumuOlum düşeşe Supersprint dusurdun tabi Rahatsın OHhh bol keseden atıosun... Aracında SS var gözün hala customda lan şemun
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Veriyim sanada ss ben milltek e dikdim gozumuOlum düşeşe Supersprint dusurdun tabi Rahatsın OHhh bol keseden atıosun... Aracında SS var gözün hala customda lan şemun
Veriyim sanada ss ben milltek e dikdim gozumu
Seni kizdirmak icin ulenBen iskendere gittim sok sunu kopmle bi egsoz yap bana dedim oda ne gerek var dedi yapma dedi olay bu e milltek leon cupraya dv dahil spor kat dahil komple 76 lik cikardi en onemli yanida komple 76 lik olmasi 4500 tlOlum herkese custom custom diosun gidip milltek SS e gözünü dikiyosun amacın ne Şemocuk?Bu arada neden Milltek Söylermisin?
Seni kizdirmak icin ulenBen iskendere gittim sok sunu kopmle bi egsoz yap bana dedim oda ne gerek var dedi yapma dedi olay bu e milltek leon cupraya dv dahil spor kat dahil komple 76 lik cikardi en onemli yanida komple 76 lik olmasi 4500 tl
Yok ya saka yapiyorum milltek in guzel yani 76 lik baslayip 76 bitmesi SS de son kazanda daralma oluyor gecen biri btg den milltek siparis verdi 2 ay bekledi bu kadar ugrasma ra btg yi ver siparisi
Gecen sanayide biriyle konustum ole demisti velhasil konu dagilmasinBence stage 1 yapin gule gule kullanin ibizalari zaten findik kadar motordan 180 hp cikarmislar aslinda hp disinda arac hafif oldugu icin keyifli kullanima sahipte,,, zafa tr de senden cok roll yapan insan yok ama yazilimada senden cok karsi olan yokBTG milltek getirtmioki getirtse suan kullanıyodum bile şemun...
,Gecen sanayide biriyle konustum ole demisti velhasil konu dagilmasinBence stage 1 yapin gule gule kullanin ibizalari zaten findik kadar motordan 180 hp cikarmislar aslinda hp disinda arac hafif oldugu icin keyifli kullanima sahipte,,, zafa tr de senden cok roll yapan insan yok ama yazilimada senden cok karsi olan yok