Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
KESİNLİKLE TDIpekı arkadaslar ben ayda ortalama 1500 km yapıyorum bu dızele gecmemı gerektırmez dımı?
hayır..
Arkadaşlar ben Çankırıdan yola cıktım . Ankara geldim , bir gün sonra tekrar yola cıktım Antalya'ya (Göynük ) gittim. Bu aradaki mesafe TOPLAM 780 KM yaptım. Afyonkarahisarda benzin lambası yandı, Cumhuriyet Tesislerinde depoyu doldurdum Antalya / Göynük Queen Elizabeth Otel geldiğimde yarı depo benzin vardı siz hesaplayın .....
kardeş o tarafları bilmediğimiz için gittiğin yol ve aldığım benzin tl olarak yazarsanbizim için daha ii olur
70'le sabit gidince 10 kuruş falan yakıyo galiba araç?Benim aslan kmde 0.400 kruş yakıyor 190 - 220 arası tabi
Arkadaşlar ben Çankırıdan yola cıktım . Ankara geldim , bir gün sonra tekrar yola cıktım Antalya'ya (Göynük ) gittim. Bu aradaki mesafe TOPLAM 780 KM yaptım. Afyonkarahisarda benzin lambası yandı, Cumhuriyet Tesislerinde depoyu doldurdum Antalya / Göynük Queen Elizabeth Otel geldiğimde yarı depo benzin vardı siz hesaplayın .....
Klima açıkken yüksek devir çevirmek klima kompresörünün ömrü açısından zararlı bişey. Bence yüksek devir çevireceğiniz zaman klimayı kullanmayın150 yi geçmem ama düşük viteslerde 4500-5000 devirde bazen 5500-6000 klimalı kullanıyorum..şehir içi 600 km civarı yapıyor ama 600 ü geçmiyor ..araç 2004 1.6. 16v leon