Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ya bana enteresan gelen bı sey var fiesta maksımum 110 tl mazot alıyor ortalama 650 gıdıyor cok kasarsam uzun yolda 700 750 oda 90 la gıtmem gerekıyor sızın araclarda uzun yol neden bu kadar farkedıyor !!!
ışık yanıncaya kadarı mı yoksa yol bilgisayarı 0 km'yi gösterinceye kadarı mı kastediyorsunuz?
ya bana enteresan gelen bı sey var fiesta maksımum 110 tl mazot alıyor ortalama 650 gıdıyor cok kasarsam uzun yolda 700 750 oda 90 la gıtmem gerekıyor sızın araclarda uzun yol neden bu kadar farkedıyor !!!
gecen ay 41 litre shell fuelsave almistim..ama o zaman fuelsave in kirsal motorin oldugunu bilmiyordum; euro dizelin yeni adi zannediyordum..
kesinlikle ; taksici bir abiyle konuşurken, o da tavsiye etmemişti,bizim PD lere ince geliyormuş opetin eurosu.. shellde sıkıntı yok,total i denemeye değer mi? bp yi oldum olası sevmem..
45 litre ama genisleme tanki falan da var; 54 litre aldi valla
ve asil enteresan olan kismi 53 litrede atti pompa. yani biz zorlamadik o kadar alsin diye.
Benimki komple şehir içi kışın 550-650 arası değişiyor. yazın 700-750 ye çıkıyor bu değer. karışık da 800 civarı gidiyor..