Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
1.4 TDI Cordoba hakkındaki yakıt kısmının gerçek olduğunu varsayalım, Mersin İstanbul arası 160km/h ortalamayla gitmesi imkansız. Yapan olursa kanıtlasın, benzin döker yakarım arabamı
Şöyle söyleyim,
Ankara'da gece 4'te çıktım, araçta 4 kişi ile çıkar çıkmaz gazı kökledim Bolu'ya kadar gittim. 1 kere mola verdim. Bir de Bolu'nun içinde 90'la gittim, Sebahattin'in yerine kadar. Aynı şekilde döndüm, molasız, yol bilgisayarında 160 küsür kilometre ortalama gösteriyodu.
Ki otobanda 200'ün altına inmedim. Sadece Cankurtaran'da 160 170'e düştüm 3 tane 100 kg arkadaşım vardı araçta çekmedi araba puhaha
1.4 TDI 85hp Cordoba bu performansı sağlıyosa zaten, herkes yaksın arabasını.
Ne sen canını boşa tehlikeye at, ne de aracını o kadar zorla. Hiçbir türlü inanmam ben Mersin İstanbul arası 158km/h ortalama ile gidebilmene. Aracın azami son sürati zaten 170km/h. Hadi araba 190 yapsın en fazla ki onun için bile uçurum gibi yokuş aşşağı lazım. 5 kere 20 ile giden kamyon arkasına denk gelsen, 1 kere radara girsen dursan zaten sırf bunların ortalamasını tekrar 158'e çekmek için ya bayağı bi süre 250km/h ile gitmen lazım.
Masraflarını karşılarım o sorun değil Zaten araban çok az yakıyo ne olacak masrafı Bütün herşeyi videoya çek, bana yolla İstanbul'dan Mersin'e dönüş masrafların da benden