Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valla sahibinden e baktım da çok ilginçtir 23-27 arasında değişiyor hatta 29 a bile var 23 yazan adamın arabası 27 yazandan daha iyi durumda ama 2004 model olupta 24000 yazana akıl erdiremedim araçta ekstra bişe yok
Görkem abi uzun zamandır nette dizel her türlü arabaya bakıyoruz aksesuarları ele almadan piyasa değeri 23-25 arası diye düşünüyorum 🙂 Tabiki kararı sen vericeksin ama tavsiyem aksesuarları elden sat derim orj ver acelen yok ise
ön kaputa demir düştü
arka bagaj kapağı ve sol arka çamurluğun birleşim yerini otoparkta bir kamyonetin kasasına vurdum ufacık bir hasardı resimleri mevcut
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren sitemiz 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Hukuka, mevzuata veya telif haklarına aykırı olduğunu düşündüğünüz içerikleri lütfen iletişim kısmından veya info@seatclubworld.com mail adresimiz üzerinden bizlere ulaşarak bildiriniz.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.