kurtbil
Kayıtlı Üye
Senin arabaya bakış açınla benim bakış açım farklı. Her ne olursa olsun o süreyi yapmış gözüyle bakmıyorum ben işe. Ne yapıp o süreleri yapmış gözüyle bakıyorum. Benzer işlemleri yapan Turbo benzinli bir araç zaten dragda o sürenin çok daha iyisini yapabilecek kapasitede bi araç.
Drag vs. her ne olursa olsun NOS'muş metanol kit miş o tür anlık güç veren sistemlere her zaman karşıyım. O şekilde alınan gücü de başarı olarak görmem. Haa başkası görür eyvallah. Bu mok atmak değil benim fikrim.
1.9 TDI dediğin motor, 1.6 70hp'lik Şahin motoru değil zaten alınan güçler imkansız ve çok başarılı gibi gözüküyo. Avrupa forumlarında geziniyosun sende görmüşsündür. O motora zaten neredeyse herkes 250 300hp'lerde biniyo. Haa o aracın +'sı ne? Polo Cup'ta kullanılmak amacıyla getirilmiş bi araç. Irtı vırtı ona göre zaten.
senın sahsı fıkrın var olan gerceklerı ne yazıkkı degıstırmıyo ayberkım,ıster nos basar ıster methanol kullanır bunların hıc bırı dert degıl,cunku araba da ona gore muamele gorur yarısta gıdıp de dızel kategorısınde sokmazlar asırı besleme benzınlılerle sokarlar.Turkıye capında yapılan b organızasyonda o dereceyı yapmıssa ınkar edılebılcek bsey yok,sahsı fıkrın senı ılgılendırır en nıhayetınde ıstedıgını dusunmek sana kalmıs ama en ıyı su bu demek ıcın oncelıkle en ıyısını yapmak gerekır var olanı sahsı fıkırlerle yok sayamazsın