scorpion fd
Kayıtlı Üye
Hocam 1.4 style. profilde başka yazıyor bu model yok tu o yüzden rastgele seçtim. araç. 2015 1.4 styleSenin araç ne hocam ?
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Hocam 1.4 style. profilde başka yazıyor bu model yok tu o yüzden rastgele seçtim. araç. 2015 1.4 styleSenin araç ne hocam ?
Güzel bir usta ile yakıt sorununun önüne geçersin hocam... Atmosferik araca lpg güzel gidiyor...Hocam 1.4 style. profilde başka yazıyor bu model yok tu o yüzden rastgele seçtim. araç. 2015 1.4 style
Ortalama kac km ile gidiyordun?arkadaşlar teşekkürler. ben de bundn önce focus vardı ve 31 litre gaz ile 430 km yol gifiyordum (şehir dışı) ankara- istanbul. bunu en az 3 kere denedim ve 31 litre yakıyordu. şimdi 2015 ibiza var benzinli ve buna tüp taktırsam 31 litre ile ne kadar giderim
not focus 1.6 motordu
bu hafta sonu istanbul-ankara-istanbul yaptım. benzin ile; giderken 98 tl dönerken 89 tl yaktı. giderken sadece 3-4 dakika 180 km/h yaptım gerisinde 95-100. dönerken sürekli 95-110 km/h ile bu değrleri yakaladım. yani 420 kilometre yolu aşağı yukarı 21 litre ile tamaladım.Nasip olursa yakinda uzun yola cikacagim inşaAllah o zaman daha net sonuçlarımı paylaşırım...