Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
ben geçende gittim yine sordum bu seferde servise alamıyoruz dediler aracı kapalı yer olayındanmışşş dediklerine göre garanti olayının bozulması ..dogus grup kendisi girse ya bu lpg olayina. bizde kurtulsak
Arkadaşlar sormayı unutmuşum daha önce, lpg taktırınca yol bilgisayarındaki veriler devre dışı mı kalacak ? Yoksa Lpg ile de uyumlu çalışıyor mu ? Örneğin ortalama tüketim bilgisi, kalan km vs ?
Merhabalar, babamla birkaç gün önce 2012 model ibiza copa plus 1.4 motor arabamızı aldık. Araca ilerleyen günlerde Lpg taktırmayı düşünüyoruz.
Samsun Seat bayisi Lpg'nin garantiyi bozmayacağını söyledi ve Samsun Şahin oto da Landirenzo tüp taktırmamızı önerdi.
Siz ne öneriyorsunuz, ne kadara taktırdınız ve şehir içi şehir dışı yakıt bilgilerinizi verirseniz çok sevinirim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi