Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
Tekerler 205 55 16 İlk kalkış ta zorlaniyordum benzinde aksine LPG de kalkış daha rahat oldu 3 viteste kayıp oluyor ama okadarda önemli değilArabanın çekişi düştü diye gaz ayarını açtırmıştım. Bu kadar fazla 13 lt civarı yakmasının onunla alakası var mı acaba? Sizin gaz ayarları nasıl performans olarak düşüklük hissediyor musunuz?
SCW - SeatClubWorld kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O zaman benim gaz ayarını kıstırmam lazım.Tekerler 205 55 16 İlk kalkış ta zorlaniyordum benzinde aksine LPG de kalkış daha rahat oldu 3 viteste kayıp oluyor ama okadarda önemli değil
Bu mesaj SCW - SeatClubWorld mobil uygulaması ile gönderilmiştir.
Şehir içi 100 km için 12.8 lt normaldir. Şehir dışında da 8-9 oluyorsa ne mutluHesaplamaya göre 100 Km ye 12,8 lt yakıyor.
Arkadaşlar merhaba,20*3.58=71.6/0.27328244 krş sakarya'dan İstanbul'a geldim 130 km uzun yol 130da Sakarya şehir içi kullandım şuan İstanbul şehir içi deniyorum depoyu fulleyince hesapliyacagim ozaman size yazarim