ghost rider
Kayıtlı Üye
yok kardeşim çok fark var arasındaİcini bosatsan kat iptali olmus gibi olacak ama yalnismiyimd
Tüm özelliklerimizi kullanmak için şimdi bize katılın. Kayıt olduktan ve giriş yaptıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara cevaplar gönderebilir, üyelerinize itibar verebilir, kendi özel mesajlaşma sisteminizi alabilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Aynı zamanda ücretsiz stickerimizden de faydalanabilirsiniz.
yok kardeşim çok fark var arasındaİcini bosatsan kat iptali olmus gibi olacak ama yalnismiyimd
ama benzinli ve dizel arasında faark oluyor bildiğim kadarıylaAudı a8 ın katını boşaltıp kullandılar bır sorun olmadı.
ama benzinli ve dizel arasında faark oluyor bildiğim kadarıyla
olmassa yarın bi arayıp danışırım,sağol bilgin için4,2 benzinli bir arac kat boşaldıgında 250 bınde ıdı.Dizellerde chip yapılırken partıkullerı bıle devredışı bırabılıyorlar.Sensorlerı devredışı bırakabılıyorlar yanıltma ilede ugrasmazsın.Bence sen bunu gazıhanı arayıp sorsan en dogru bılgıye ulaşırsın.
Forumda su kat bosaltma,ıptal etme ıslerını bın kere yazdım kımse okumamıs anlasılan
Yapılabılecek ıslemler sunlar olcak emre gerısı sana kalmıs
1-gıdıp sıfırını almak yada temzı b cıkmasını bulmak kı temızden kastım az kullanılmıs olması
2-kat ın ıcını komple bosalttırıp degıscek olan emısyon degerıne karsılık lamba sensorunu yanıltıcı ıle yenıden konumlandırmak.bunu yapmazsan arıza ısıgı yakar
3-kat ı komple cıkarıp kenara koymak ve yıne yanıltıcı ıle sensoru yanıltmak
bana kalsa ıkıncı secenegı yap daha ıyı olur cunku muayneye gıderken ugrasmaktansa bastan ısını halletmıs olursun.Kat ıptalı ıle oyle daglar kadar basınc farkı olmaz arabada overboost olcak sekılde.sonucta komple duz boru cektırmıyosun arabayı capını degıstırıp.
su yanıltıcı ısının mantıgı da normalde lambda sensoru ustunden gecen egsoz gazının ıcındekı bılesenlere gore hava ıle yakıt karısımını ayarlamak uzere hesap kıtap yapar.sen kat ı soktugun zaman gecen gaz oranı artıcak ve araba normal harıtasının dısında b hareket gorunce arıza ısıgı yakıcak.yanıltcı ıse sensoru braz daha egsozun ıcındekı kullanım alanını dusurmekle yapılıyor.egsoz borusunun ıcıne normalde atıyorum 5 cm gırıyorsa sensor kat ıptalı sonrasın 2-3 cm e dusucek o deger bu sekılde gecen gaz daha az okutulmaya calısılınıcak ve arıza yakmıcak araba.yanıltıcı ısını her egsozcu duzgun yapamıyor aklında bulunsun. Zararı flan da yok kat ıptalının arabana ama ben dogayı sevıyorum daha fazla gaz cıkmasın dersen sıfırını almak sana kalmıs
anladım kardeşim çok sağol ilgilendiğin için.bide araçla biraz oynadım şu işleri bitince senden güzel fotolar isticem ona göreemre maslak sanayı ıskender usta konunun en ıyısı,sıra olmazsa dırek alır halleder zaten
bu arada can bu işlemi alttan dipmi yapıyolar yoksa komple kat ı çıkartıpmı yapıyolar bunla ilgili bilgin varmı?çünkü alttan delindiği zaman muaynaden geçmiyomuşemre maslak sanayı ıskender usta konunun en ıyısı,sıra olmazsa dırek alır halleder zaten