canimcim sen tofaslarin arkasindaki termosifona benzeyen lpg tanklarinda kaldin heralde=) utkunu eski leonunda simit tank vardi spetne yerinde duran ve araba kantarda 1200 kilo gelmiyodu bile.ki leonun bombos agirligi spetnesiz az benzinle 1550kg .performansa yonelik ayarlamak degil performans kaybi yasatmicak sekilde ayarlamak lazim dedim ben sana,ayrica avans ayari nedir neden acilinca fazla yaksin bilerek mi yazdin bunu=) arabaya yazilim yapmaktan bahsetmiyoruz yeni yakit turu ile arabayi performans kaybi yasatmadan yurutmekten bahsediyoruz.arabaya wb baglanir,duzgun af ayarlanir.bunun disinda performans kaybinin yasanmasinin baslica nedeni lpg ayari yaparken yanmanin yanlis zamanda yaptirilip hem yakittan verim alinamamasina hemde zamanla subablarin zarar gormesinden kaynaklanmaktadir.lpg nin benzin gibi sogutucu etkisi de yoktur zarar vermesinin diger b yanida bunla beraber yanmayan gazi kurum baglatmasidir.sen duzgun yanmayi saglarsan zaten performans dusurmicegin gibi buna paralel olarak ekonomiden kayip yasatmazsin.tr deki sikinti takilan kitlerde enjektorlerin araba cesitlerine gore cok cesitlilik sunmamasi, kayip yasatmasi buna karsilik ve duzgun ayar yapilmamasina baglidir.basit b ornek verim youtube a gir kurtbil yaz benim videolar cikicak.orda utkunun eski leonla olan denemelerimiz var,butun denemeler lpg de yapildi son denemede benzine aldi aradaki farki gorebilirsin,cunku utku lpg ayarini kendi test ederek yapti ustasi ile=)